18 september 2024

Eerste programma ‘Sneller onbeperkt meedoen’ start op 3 november

Als je vanwege een dwarslaesie, amputatie, hersenletsel of chronische ziekte hebt gerevalideerd en de draad weer op wil pakken, kost dat vaak veel moeite en energie. Gemiddeld kost het je 5-7 jaar voor je je weg gevonden hebt en bijvoorbeeld weer kunt werken, sporten en meedoen aan sociale activiteiten. Dat kan anders en sneller. Met het programma ‘Sneller Onbeperkt Meedoen’ kun je binnen 2-3 jaar weer meedoen.

Programma

Meedoen met een beperking vraagt andere vaardigheden en gewoontes. Je moet je aanpassen in een niet aangepaste wereld. Dit vergt initiatief, creativiteit, aanpassingsvermogen en het vinden van oplossingen. In het programma ‘Sneller Onbeperkt Meedoen’ leer en oefen je dit, eventueel samen met iemand uit je directe omgeving.

Het programma duurt een jaar en bestaat uit de volgende onderdelen:

Start 3 november 2024

Wil jij weten of ‘Sneller Onbeperkt Meedoen’ iets voor je is? Meld je dan aan voor een intakegesprek. De eerste groep start op 3 november 2024 in de regio Midden Nederland. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Je kunt je ook al aanmelden voor een intakegesprek voor de groepen die later starten. Bij deelname wordt een eigen bijdrage van € 250,00 gevraagd.

Interesse of aanmelden

Neem contact op met Coen Vuijk van Rehab Academy: coen@rehabacademy.nl of 06 – 30 39 39 31.

Meer informatie over het programma en over de achtergrond ervan is te vinden op de website www.snelleronbeperktmeedoen.nl.

Meer nieuws